Cautare

2539 de rezultate pentru "sambata 16" (3.83 secunde)
Consiliul National al PUR a decis sambata sa-i ceara presedintelui Traian Basescu aprobarea unui referendum pe tema votului uninominal.
“Colegii romani cred ca in privinta Legii minoritatilor exista o disputa maghiaro-maghiara, adica intre diferite grupuri din randul maghiarimii, insa noi avem de fapt controverse cu Guvernul roman si cu romanii, puncte de vedere diferite“, a declarat sambata Markó Béla, la Targu-Mures.
Traian Basescu a vorbit din nou cu rudele jurnalistilor rapiti Presedintele Traian Basescu s-a intalnit din nou, sambata dupa-amiaza, cu rudele jurnalistilor Marie-Jeanne Ion, Sorin Miscoci si Ovidiu Ohanesian, pentru o discutie privata in Palatul Cotroceni.
Consiliul National al PCM, care s-a desfasurat, sambata, la Odorheiu Secuiesc, l-a ales in functia de presedinte pe purtatorul de cuvant al formatiunii, jurnalistul Biro Zsolt.
Senatorul Dan Voiculescu a fost ales sambata la Congresul Partidului Umanist din Romania (PUR), fara a avea contracandidati, in functia de presedinte al Partidului Conservator, noua denumire a vechiului partid. ... Congresul PUR a adoptat sambata propunerea presedintelui partidului privind schimbarea numelui in Partidul Conservator.
In cadrul Consiliul National de Coordonare al PD, care a avut loc sambata, s-a luat decizia ca la Conventia Nationala Extraordinara, care va avea loc in 25 iunie, sa se poata produce si o schimbare in orientarea doctrinara a partidului.
Inima-i ranita de pupilii nerecunoscatori si organismul cu o vechime de sapte decenii si jumatate i-au jucat o mica festa, sambata, cand tensiunea lui Iliescu s-a ridicat brusc.
Liderul liberarilor, Calin Popescu-Tariceanu, a relansat sambata discutia despre aceasta fuziune. ... Tot sambata, si tot la Suceava, vicepresedintele PNL Gheorghe Flutur a facut si el apel la unitate in interiorul Aliantei D.A.
PNL Covasna are de sambata un presedinte, dupa ce timp de sase luni a avut doar o conducere interimara. ... El a spus ca alegerile de sambata trebuie sa marcheze o noua abordare in cadrul organizatiei.
Problema modificarii regulamentului, o eventuala schimbare a presedintilor Camerelor putem sa discutam la toamna“, a afirmat Markó Béla sambata la Targu Mures.
Prefectul Orest Onofrei a declarat ca ambasadorii, unii insotiti de sotii si copii, vor ajunge sambata pe Aeroportul Salcea, cu o cursa charter. ... Programul de sambata prevede vizitarea manastirilor Voronet, Moldovita si Sucevita, a Muzeului Lemnului din Campulung Moldovenesc si a Atelierului de Ceramica de la Marginea.
Victor Ponta (foto), unul dintre vicepresedintii acestui partid, a declarat sambata intr-o conferinta de presa tinuta la Targu Jiu, ca social-democratii vor castiga in plus in alegerile anticipate circa 40 de posturi de parlamentari, adica 32 pe care le-a pierdut prin alianta cu fostul PUR si 8-10 ale celor care au parasit formatiunea politica dupa alegerile din noiembrie 2004.
Democratii, intruniti sambata in cadrul Consiliului National de Coordonare, au votat in unanimitate participarea PD la declansarea procedurii alegerilor anticipate, acestea fiind singura modalitate de a scapa de “dinozaurii epocii Iliescu“.
Banca Comerciala Romana (BCR) va opri functionarea unor bancomate, in noaptea de vineri spre sambata, intre orele 1.00 si 3.00, pentru efectuarea unor lucrari de extindere a aplicatiei informatice care permite acceptarea de carduri cu chip, a anuntat institutia de credit.
Cardurile Bancii Comerciale Romana (BCR) nu vor putea fi folosite de sambata, 5 aprilie, ora 23:00, pana cel tarziu duminica, 6 aprilie, la ora 05:00, din cauza unor operatiuni de imbunatatire a sistemului informatic, a anuntat, vineri, banca.In aceasta perioada nu vor putea fi efectuate niciun fel de tranzactii cu cardurile BCR, iar reteaua de bancomate (ATM) si aparate pentru plata cu cardul la comercianti (POS) nu va fi operationala, se mai precizeaza in comunicatul BCR.
BCR va opri functionarea sistemului de carduri, de sambata seara de la ora 23.00, pana cel tarziu duminica, 4 Mai 2008, ora 18.00, a anuntat banca.In aceasta perioad nu vor putea fi efectuate niciun fel de tranzactii cu cardurile BCR iar reteaua de ATM-uri si POS-uri nu va fi operationala, se mai arata in comunicatul bancii.
In cursul zilei de sambata, 24 septembrie a.c., in cadrul alegerilor pentru conducerea Organizatiei Municipale a fost reconfirmat in functia de presedinte Mircea Stoian, fost deputat PRM.
In editia din 8 iunie 2002 (din sambata ce a urmat zilei de joi, in care fusese dat votul din Senat), "Adevarul" publica un comunicat al Clubului Roman de Presa:
El a a declarat sambata, intr-o conferinta de presa la Cluj, ca in cadrul Aliantei D.A.
Practic, banii alocati vizeaza prefinantarea programelor din agricultura, sub forma unui imprumut, urmand ca banii sa fie ulterior recuperati din fondurile UE, a anuntat sambata premierul Emil Boc.
google-analytics.com